søndag 13. februar 2011

Morsdag

Denne uken har vært ganske slitsom! Har sovet ganske dårlig og vært trøtt om dagen hele uken. Brygger nok på noe virus som gjør at jeg ikke er helt i form. Derfor var det ekstra godt på fredag når jeg endelig kunne ta helg.
Vi har storkoset oss hele helgen. På Lørdag var jeg og Mats i gymsalen på Fagernesskolen og turnet med ungene. Det er åpent hus der for alle hver Lørdag klokken 11-13. Vi hadde det utrolig gøy og vi voksne fikk også herjet godt ifra oss. Jeg var helt utslitt når vi kom hjem. Mats laget vafler og jeg fikk slappe av litt. Deilig!

Her er Arian på turn!Idag, Søndag er det morsdag. Jeg var oppe tidlig og fikk i ungene frokost. Formen var elendig så når Mats sto opp gikk jeg og Arian å la oss. Vi sov i over 2 timer! Det var utrolig godt. Jeg er så heldig som har en så snill kjæreste. Han tok seg av de andre tre barna mens jeg og Arian sov. Og når vi stod opp hadde de baket morsdagskake til meg. Jeg ble skikkelig glad! Kaken var nydelig! Sebastian (Eldstegutten til Mats) dro i slalombakken, så da kjørte vi andre en tur til Bjerkvik på besøk til bestemoren min. Det var veldig koselig å være der, og vi fikk også hjemmelaget kjøttsuppe. Noe jeg elsker!

Sander har fått spesialpedagog i barnehagen for noen få uker siden, og jeg merker veldig godt at han kommer seg veldig. Han prater mye og klarer å lage fler hele setninger. Bestemor la veldig godt merke til at han hadde forandret seg når vi var der. Hun mente at det var lettere å få kontakt med han og at det nå gikk bedre å føre en hel samtale med han. Fint å høre. De har begynt med tegn-til-tale trening med han i barnehagen og det er virkelig lurt synes jeg. Da er det enklere for han å formidle hva han mener når han ikke får frem ordene.

Arian er som vanlig pratsom og har begynt å tulle masse! Han smiler og ler hele dagen og er veldig flink å hjelpe til. En skikkelig godgutt! Han er også veldig flink til å sladre når storebror gjør noe han ikke får lov til hvis jeg ikke ser det med en gang. jeg tror han føler seg litt som storebror, enda det egentlig er hans om er minst.

Arian tegnet en tegning av meg idag. Den likte jeg kjempegodt! Jeg er tydeligvis full av kruseduller og masse farger, og hvem vil vel ikke være fargerik?
Den 21.februar skal jeg ut i 8 ukers praksis! Jeg skal være på Ankenes Bo- og servicesenter. Spennende! Jeg gleder meg!
Etter disse 8 ukene har jeg 2 uker påskeferie. Det blir godt, men tror nok at mye av den tiden går med til eksamenslesing også. For når vi da begynner på skolen igjen etter ferien har jeg eksamen i mikrobiologi, medikamentregning, psykologi/kommunikasjon/pedagogikk og i sykepleiefaget 1. Jeg er allerede så og si ferdig med å gå gjennom mikrobiologiboken, så der er det bare repetering igjen.

Medikamentregningen er jeg litt mer bekymret for. Så på Mandag når jeg har "fri" fra skolen skal jeg bruke hele dagen på å regne oppgaver fra boka. Eneste måten å lære på er vel å regne, regne, regne og regne. Så håper jeg bare at jeg består eksamen, som skal være feilfri. Jeg grøsser ved tanken, men det skal nok gå bra.

Nå skal jeg se barnetv ferdig sammen med ungene og så er det kveldskos før de skal sove. Helgen er straks over og en ny uke med nye muligheter er i vente. Mandag imorgen!

Vi har undevisning i Legemiddelshåndtering på skolen også med en kjempeflott lærer, Lisa Øyen. Her er bilde av meg, mens jeg måler opp 1 ml fra en ampulle som inneholder NaCl.


Hvordan gjør jeg dette tro?

Aha, sånn ja!


Her er "Lennart". Prøvedukken vår som får gjennomgå på praksissalen. Jeg bruker å glemme av at han heter Lennart, så av en eller annen rar grunn kaller jeg han da for Kenneth...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar